BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

A férfiak nem fognak tudni ellenálni neked



  • Az egyik legfontosabb trükk, hogy ne légy mindig elérhető a férfi számára. Ne lesd a telefonod, ne várd, hogy hívjon, és ne hívd vissza azonnal, ha éppen olyankor csenget rád, amikor más dolgod van. Légy elfoglalt időnként, a férfi ne érezze úgy, hogy már az első randevú után csakis ő létezik a számodra. Azt a hibát pedig végképp ne kövesd el, hogy meg sem várod, amíg ő telefonál először, hanem te hívod őt akár többször is egy nap - csak, hogy megkérdezd, jól van-e. Biztos lehetsz benne, hogy ezzel a legszebbnek ígérkező kapcsolatot is azonnal elrontod.


  • Sok férfi - igaz leginkább udvariasságból - megkérdezi a randevú előtt, hogy hová menjetek, mivel töltsétek az időt. Javaslatod mindig lehet, de nem árt, ha eleinte visszakérdezel, hogy ő esetleg kitalált-e már valamit. Ha van ötlete - még ha esetleg az neked nem is igazán tetszik - fogadd el, sőt dicsérd meg, hogy milyen remek dolgot talált ki. Érezd jól magad vele, lássa rajtad, hogy nem hiába szervezett közös programot. Ezzel egészen biztosan eléred, hogy a randevút újabb kövesse. Később természetesen már te is lehetsz kreatív, hiszen, ha mindig ő dönt, egy idő után az is terhessé és unalmassá válhat...


  • Sok nőnek okoz gondot, hogy mit vegyen fel az első-második-sokadik randevúra. Alapszabály, hogy - eleinte mindenképpen! - tilos túl mélyen dekoltált felsőt vagy túl rövid szoknyát felvenned. Bármennyire is szexinek érzed magad ezekben a holmikban, a férfiben ellenérzést kelthet, ha túl sok mindent láttatsz magadból. Túl kihívónak tarthat, emiatt könnyen búcsút mondhatsz a további találkozásoktól. Az egy éjszakás kalandot elkerülendő, a későbbiek során is érdemes őt megkérdezned a feltűnőbb rucikkal kapcsolatosan, mert lehet, hogy nem szeretné, ha társaságban minden barátja a te melleidet vagy lábaidat bámulná.


  • Egy okos és határozott nő értékeli magát. Büszke arra, ami szép rajta, és nem emlegeti azokat a testrészeit, amelyeket kevésbé tart önmagán előnyösnek. Ami neked nem tetszik magadon, az a férfi számára még igen vonzó lehet. Ne hívd fel újdonsült barátod figyelmét feleslegesen arra, hogy például azt mondod: "jaj, olyan nagy a fenekem" vagy "szörnyen görbe a lábam". Hadd döntse ezt majd ő el, amikor igazán intim viszonyba kerültök egymással. Már most biztos lehetsz abban, hogy ha idáig eljuttok, gyönyörűnek és tökéletesnek fog téged találni.


  • Ne légy túl fecsegő az első randevúkon. Inkább hallgasd, hogy ő mit mesél magáról. A férfiak nagyon kedvelik azokat a nőket, akik mosolyogva és figyelmesen hallgatják történeteiket, nevetnek - de nem vihognak! - a poénjaikon és nem akarnak azonnal a figyelem középpontjába kerülni. Semmi szükség arra, hogy kiteregesd például a családod szennyeseit, nem kell túl mély és bensőséges dolgokat sem megosztanod a férfivel. Törekedj inkább a felszínes, kellemes csevegésre, légy nyitott, bájos és mosolyogj sokat. Persze, ha kérdez tőled valamit, mindenképpen válaszolj!


  • Tilos az exekről beszélned! Főként szidnod, kritizálnod őket az új fiú előtt. Nem teszel magadról jó benyomást, sőt csak megrémíted, hogy neked senki sem elég jó, vagy veled nagyon nehéz lehet hosszabb távon kijönni. Utána már hiába is próbálnád magyarázni, hogy ő viszont tökéletes, és vele egészen más, mint a korábbiakkal volt, nem fogja elhinni neked...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése