BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

Fűrdőruha

Idén nyáron kb minden divatos lesz a strandokon.



Fazonok
Fazonok tekintetében a bikini vezet az élen. A melltartó része lehet háromszögű, kagyló formájú, szivacsos, vagy anélküli, lehet csík szerű top, vagy nyakban megkötős. A bugyikon nagyon sokféle díszítés lehet: külön rátétként kis szoknyácska, csattok, karikák, húzott anyagrész, fodrozott anyagok. Vannak egyrészes darabok is a kínálatban, de azok vagy sportoláshoz vannak, vagy eléggé a retróra hajaznak. Idén is divatosak a trikinik, igaz, túl sokat nem láttunk a felhozatalban.

Minták
Az állatmintás anyagok nagyon menők, de a geometrikus minták is: csíkok, pöttyök, stb. A mintás fürdőruhák kiválasztásánál figyeljünk az alkatunkra, hiszen egy rosszul megválasztott minta nagyon haza tudja vágni a megjelenést. Lehet, hogy te észre sem veszed, de egy kívülálló könnyen megállapíthatja, hogy rosszul választottál.


Színek
Bár nagyon divatosak a pasztell színek a ruházatban, a bikinik inkább vibráló, neonszínt kaptak idén. Igaz, hogy vannak földszínű és klasszikus – fekete-fehér – darabok is, ahogy elvétve metálos darabra is lelhetünk, de a szép, napbarnított bőrön a fehér és az erős színek mutatnak a legjobban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése