BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

Intim testékszerek

Manapság nagy divat, hogy intim testékszert hordunk. Míg régen megelégedtek azzal, hogy festéket használtak, ékszereket hordtak az emberek, manapság még inkább egyedivé és kívánatossá akarjuk tenni magunkat. Ezek a dolgok még jobban felhívják viselőjükre a figyelmet. Hát még ha intim testrészre alkalmazzák őket. Kétség nem fér hozzá, hogy figyelemfelkeltő látvány. Már ha külső szemlélő látja. Az intim ékszerek inkább az ember kedvesének szólnak. De nem csak a szépsége a lényege. Sokszor közvetlen izgató hatása is van.

Lássunk néhány példát:

Unisex ékszerek:

   1. Mellgyűrűk és karikák: nem újkeletű, hiszen a régi Rómában is viseltek mellkarikát a férfiak. De fontos előnye, hogy a mellbimbó sokkal érzékenyebb lesz tőle. Nőknél később problémákat okozhat, főleg szoptatáskor.
 
  2. Fül-, orr-, száj-, nyelv-, szemöldök- és állpiercingek: mivel férfiak is viselhetik, talán a leggyakoribb ékszer. Inkább dísznek szolgált, semmint izgatásnak.

A férfiak intimékszerei:

   1. Prince Albert gyűrű: története a 19. századból származtatható. Lényege, hogy a karika a húgycső kivezetésétől a fitymaszalagig terjed. Arra kell ügyelni, nehogy túl kicsi karikát válasszunk, hiszen az merevedéskor elég kellemetlen érzést okoz.
 
  2. Ampallag: egy a két végén golyókban végződő rudat a makkon átszúrva használatos
 
  3. Dydoe: hasonlít a köldökpiercinghez. Karika, vagy rúd alakú. A makk peremén szúrják át.
   
4. Oetag: hasonlít a Prince Albert gyűrűhöz, de ez keresztben a makk oldalától a húgycsőig terjed.
   
5. Hafada: általában a herezacskót szúrják át és oda helyezik be a karikát. Manapság már a péniszbe is tesznek ilyet.

A nők intimékszerei:

 
 1. Csiklógyűrű: a csikló vékony bőrét kötik össze egy karikával vagy rúddal.
 
 2. Szeméremajak-gyűrű: természetesen a szeméremajkakba helyeznek piercinget. Akár a külső, akár a belső szeméremajkakba is tehető.
  
3. Köldökpiercing: az egyik legelterjedtebb testékszer a nők körében. Látványos és igen izgatóvá teszi a viselőjét. Vigyázat, mert könnyen beleakadhat valamibe, és akkor kiszakadhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése