BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 29., péntek

Melyik színű rúzs illik hozzád?

A rúzs, a női táska egyik legfontosabb kelléke lehet. Te melyik színt használod a legtöbbször?  Ha nem tudod milyen színű rúzs illik hozzád, most megtalálhatod a legmegfelelőbb árnyalatot!


Vörös
Ezt a színt akkor válaszd, ha magabiztos egyéniség vagy: a vöröset tudni kell viselni. A narancsosabb árnyalatú paprikavörösek akkor állnak jól, ha barnább vagy, de legalábbis sárgásabb tónusú a bőröd. A lilásvörösek élénkítik az arcod, főleg, ha világos a bőröd. S ha ráadásul kék vagy zöld a szemed, ez a rúzs a biztos siker titka.

Bézs
Ha nem szereted magadon a hivalkodó színeket, nappal és alkalomra egyaránt elégedett leszel a bézs árnyalatú rúzsokkal, mert ápolt, kifinomult lesz tőle a sminked. Ha sápadt vagy, a sötétebb árnyalatú bézsekkel még fakóbbnak tűnik a bőröd, ezért ilyet csak akkor használj, ha már van egy kis színed.


Narancs
A narancs meleg, nyári szín. A könnyebb állagú, áttetsző fedésű rúzs igazán csinos, fiatalos. Pirosítót ezekhez a színekhez mindenképp használj, hogy üde legyen az arcod. Különösen jól áll, ha a hajadnak van egy kis vöröses árnyalata.

Pink
Ha világos, rózsaszínes tónusú a bőröd, pink színekkel igazán bájos, babás sminket készíthetsz magadnak. Nyáron a pink szinte minden árnyalatát a szádra kenheted, csak figyelj arra, hogy a pirosítód színe is passzoljon hozzá. Ha a rúzsod nem elég fényes, bolondítsd meg egy kis szájfénnyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése