BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2011. április 28., csütörtök

Szakítás

Adj magadnak egy vagy két hetet, amikor szembe nézel az érzéseiddel. Zokogj, kiabálj, tégy bármit, ami segít kiadni magadból a fájó érzelmeket! Fogadd el, hogy jelen pillanatban ezek töltenek el!

Vágj el minden szálat!
 
Valamennyit! Ebben az állapotban a „maradjunk barátok”-dolog valószínűleg nem lesz működőképes, és minél tovább próbáltok erre kísérletet tenni, annál tovább lesz fájdalom a szívedben. Ha az exed azt kéri, maradj szem előtt, mert azért tudni akar rólad, gondold át, van-e ennek egyáltalán értelme, és ennek fényében dönts a továbbiakról.

Légy realista, ha a volt pasidról van szó!
 
Minden szakítás mögött nyomós okok húzódnak. Tanulj a hibákból (akkor is, ha jobban érzed magad attól, hogy a volt párodnak tulajdonítod ezeket). Ha te kezdeményezted a szétválást, ne rózsaszín szemüvegen keresztül tekints vissza a kapcsolatra. Emlékezz rá, miért szakítottál, és dolgozd fel a szituációt!
 
Pörögj fel!
 
Most, hogy már nem kell az összes energiádat egy olyan „ügyre” fordítanod, amely veszett fejsze nyele, próbáld az egészet pozitív irányba fordítani! Csinálj olyan dolgokat, amelyeket mindig is akartál, de eddig nem volt rá idő! Kezdj blog-írásba, csatlakozz egy tánc-klubhoz, tanulj meg egy másik nyelvet is. Az egyetlen személy, aki visszatarthat, az csak te vagy.
 
Nézd másik perspektívából!
 
Ha veled szakítottak, még egy jó ideig nem akarsz majd hallani a férfiakról. Pedig jól tudod, nem minden pasi olyan gonosztevő, mint a volt szerelmed csak ezt még nehéz elhinni. Azok az emóciók, amelyek még benned élnek, hamarosan elmúlnak. De a fenn maradó időben cselekedj jót: jelentkezz önkéntesnek egy állatmenhelyen, vagy ajánlj fel egy bizonyos összeget jótékony célokra. Most az életed nehéz időszakát éled, de mindig lesznek olyanok, akiknek sokkal, de sokkal nehezebb, és emiatt más perspektívából szemléled a veled történteket.
 
Nézz ki jól, érezd magad nagyszerűen!
 
Vágasd le a hajad, járj edzőterembe, tégy meg mindent azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, leginkább így tudsz visszavágni minden téged ért sérelemért! Egy teljes átalakulás a legjobb módja annak, hogy felvidulj, és hogy a lelked is felszabaduljon. Mert megérdemled!
 
Csak optimistán!
 
Ez az egész egyszer el fog múlni, újra boldog leszel és biztos, hogy fogsz találni valaki mást. Valakit, aki jobb, mint ő valaha is volt. Még akkor, ha úgy érzed vége a világnak, vége az életednek, tisztában kell lenned vele, hogy ez nem így van, mert ez egy esély egy új kezdetre! Légy őszinte magaddal, minden az életünkben okkal történik, szemléld az eseményeket úgy, hogy ez egy lehetőség arra is, hogy a személyiséged is tovább fejlődjön. Mert ettől is csak erősebb leszel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése